Waarom dit charta?

Aluthermo.com verbindt zich ertoe uw privacy en uw persoonlijke gegevens te respecteren. Daarom informeren wij u via dit Privacybeleid dat wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken in overeenstemming met de relevante wettelijke regels, namelijk de wet van 8 december 1992 tot privacybescherming ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en de Europese verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

Wij geven u in dit charta de maatregelen die genomen zijn om uw persoonsgegevens te beschermen en de rechten die u als gebruiker van deze diensten heeft aan.

Toekomstige aanpassingen van dit charta zijn niet uit te sluiten, daarom nodigen wij u uit om deze geheimhoudingsverklaring opnieuw te komen lezen om op de hoogte te blijven van deze mogelijke aanpassingen.

Door het gebruik van onze site gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens door Aluthermo.com op de wijze zoals beschreven in dit charta.

Wie verwerkt uw gegevens?

Aluthermo NV is verantwoordelijk voor de website www.aluthermo.com

Contactgegevens:

Aluthermo SA
Steinkelt, Galhausen, 23
4780 Sankt Vith

BE 0467.117.356

Email: info@aluthermo.be
Telefoon: +32 (0)80/ 77.10.28

Hoster:

Referenceur.lu SPRL
Business Center Galerie M
Op der Haart, 28
9999 Wemperhardt
Luxembourg

Welke gegevens worden verzameld?

Aluthermo.com verwerkt alleen gegevens die strikt noodzakelijk zijn om het doel ervan te bereiken. Hieronder staan de categorieën van gegevens waarop de verwerking betrekking heeft:

  • Identificatiegegevens
  • Persoonlijke kenmerken
  • Interessen

Aluthermo.com verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens alleen voor de volgende doelen te verwerken:

  • Klantenbeheer
  • Verbetering van onze diensten en producten
  • Het versturen van promotionele offertes (direct marketing) als u daar uitdrukkelijk mee heeft ingestemd. Het staat u vrij om uw toestemming altijd terug te trekken.

Aluthermo.com verzamelt ook bepaalde gegevens voor statistische doeleinden. Met deze gegevens (IP-adres, geografisch gebied van de raadpleging, geraadpleegde pagina’s, etc.) kunnen wij uw gebruikerservaring verbeteren. Door onze site te bezoeken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen van deze gegevens voor statistische doeleinden.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt. Ze worden niet verkocht of doorgegeven aan derden zonder uw voorafgaande toestemming. Aluthermo.com heeft alle technische en organisatorische maatregelen genomen om elke vorm van data-inbreuk te voorkomen.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot privacybescherming ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens heeft u recht op toegang, controle, correctie en, indien nodig, verwijdering van onjuiste, onvolledige of irrelevante persoonsgegevens.

Aanvragen met betrekking tot de toegang, controle, correctie of verwijdering van persoonsgegevens kunnen per e-mail worden verzonden naar info@aluthermo.com of per post naar het volgende adres (met bewijs van uw identiteit):

Aluthermo SA
Steinkelt, Galhausen, 23
4780 Sankt Vith

Voor meer informatie over de bescherming van de privacy bezoek de website https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger

Cookies

Aluthermo.com maakt gebruik van cookies om onze bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Een cookie is een klein tekstbestand dat op de harddisk van uw computer of mobiel apparaat wordt opgeslagen door de server van de bezochte site of door een server van een derde partij (advertentienetwerk, webanalyseservice, enz.). Cookies worden beheerd door de internetbrowser.

Cookies maken over het algemeen een betere interactie mogelijk tussen de bezoeker en de website. Ze bewaren uw voorkeuren (bijvoorbeeld de gekozen taal om de site te bezoeken) om uw volgende bezoeken te vergemakkelijken.

Cookies worden 1 jaar lang op uw computer bewaard.

Voor het gebruik van cookies is uw voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming nodig, hetzij door op de betreffende knop in de cookie-banner te klikken, hetzij door onze website verder te bezoeken. U kunt uw keuze altijd ongedaan maken door cookies te weigeren door de instellingen van uw browser te wijzigen.

Gebruikte cookies

Deze site maakt gebruik van de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies: dit zijn cookies die bezoekers laten gebruiken van bepaalde functies van de website. Als het gebruik van deze cookies wordt geweigerd, zullen bepaalde onderdelen van de website niet goed kunnen functioneren. Deze cookies maken het mogelijk om: formulieren in te vullen, tussen de pagina’s van de website te navigeren, uw identiteit te controleren, enz.
  • Functionele cookies: deze worden gebruikt om ons uw keuzes en voorkeuren (taal, locatie, enz.) te laten herinneren om uw gebruikerservaring te verbeteren. Ze laten ons ook toe om statistieken op te stellen en het gebruik van de site en de populariteit van de pagina’s te analyseren.
  • Commerciële cookies: Door het surfen op deze website kunnen uw socio-demografische en profielgegevens worden verzameld en anoniem worden opgeslagen in een commerciële cookie. Commerciële cookies bevatten geen persoonlijke gegevens. Ze worden door de adverteerders geïnstalleerd wanneer hun advertentie wordt gepubliceerd. Deze cookies verbeteren uw gebruikerservaring door te voorkomen dat u met dezelfde advertenties wordt geconfronteerd en stellen ons in staat om de effectiviteit van onze marketingacties te meten.
  • Cookies van derden: Deze cookies worden via onze website geplaatst door sites van derden, bijvoorbeeld: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, Act-On. Deze cookies van derden maken het mogelijk om de werking van de website te verbeteren door gebruik te maken van Google Analytics.

Raadplegen van de site

De gebruiker wordt aanbevolen om cookies op zijn computer of mobiele apparaat te activeren bij het raadplegen van deze website. Als de cookies niet geactiveerd zijn, kunnen we geen efficiënt gebruik van de website garanderen. De gebruiker kan echter cookies blokkeren of verwijderen door zijn browserinstellingen te beheren. De manier waarop cookies al dan niet worden geactiveerd is afhankelijk van uw apparaat en uw webbrowser.

Cookiebeheer

Om cookies te deactiveren of te beperken, gaat u naar het helpmenu van uw browser:

Voor Internet Explorer : https://support.microsoft.com/nl-nl/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Voor Safari : https://support.apple.com/nl-be/guide/safari/sfri11471/mac

Voor Chrome : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl&hlrm=en

Voor Firefox : https://support.mozilla.org/nl/kb/verbeterde-bescherming-tegen-volgen-firefox-desktop